Sla navigatie over en ga naar de inhoud

Zij mag zich rekenen tot de beste professionals op haar vakgebied

Advocaat sinds 1986

mr. Elzeline van Herk

Elzeline van Herk mag zich rekenen tot de beste professionals binnen haar vakgebied en beschikt over een zeer ruime praktijk-ervaring. Van meet af aan ging haar belangstelling uit naar de meer complexe familierechtzaken, waarin zij zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd.

Haar praktijk telt veel ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren of hun echtgenoten. Zij kent en begrijpt hun specifieke juridische en/of financiële problematiek in geval van (echt)scheiding. Ook vermogende particulieren weten de weg naar haar te vinden. Zij is resultaatgericht en praktisch ingesteld en stippelt in nauwe samenspraak met de cliënt een doeltreffende strategie uit. Zij heeft daarbij oog voor de emoties en gerechtvaardigde belangen van de partijen. Zij is jarenlang docent en samensteller van cursusmateriaal geweest in het kader van zowel de beroeps- als de specialisatieopleiding voor advocaten (NOvA en vFAS). Ook is zij zeer regelmatig opgetreden als docent in het kader van het postacademisch onderwijs (PAO – verplichte nascholing van advocaten). Zij is verbonden geweest aan (de voorgangers van) NautaDutilh en voert sedert 1996 een zelfstandige praktijk als partner in maatschapsverband.

Zij spreekt en schrijft vloeiend Engels, Frans en Spaans. Elzeline is collaborative divorce advocaat en lid van de Vereniging Collaborative Professionals (VcCP – Overlegscheiding).

Mr. E.K.E. van Herk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
- Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
- Internationaal privaatrecht
- Collaborative divorce

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

In gesprek met Elzeline