Sla navigatie over en ga naar de inhoud

Hard op de zaak, zacht op de mens

Advocaat sinds 2012

mr. Chahrazad Boussidi

Mr. Chahrazad Boussidi (1985) is in 2012 be√ędigd als advocaat. Chahrazad is een betrokken en gedreven advocaat die uitsluitend familierecht- en erfrechtzaken behandelt.

U kunt dan onder meer denken aan een complexe echtscheiding waarbij bijvoorbeeld een van de echtgenoten ondernemer is, alimentatiekwesties, omgang, verdeling zowel in het kader van het familie- als het erfrecht, de legitieme portie, wilsrechten en de benoeming van een vereffenaar.

Chahrazad streeft ernaar om in goed overleg tot een oplossing te komen, maar een gerechtelijke procedure gaat zij niet uit de weg. Ze is daadkrachtig en weet van aanpakken. Zij is hard op de zaak en zacht op de mens.

Chahrazad is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met als specialisatie het Personen- en Familierecht. Tijdens haar studie heeft zij internationale ervaring opgedaan bij een familierechtkantoor in New York City. Chahrazad heeft daarnaast de specialisatieopleiding Erfrecht succesvol afgerond. Na jarenlang (proces)ervaring te hebben opgedaan heeft Chahrazad haar kantoor CB Familie- en Erfrecht opgericht en is zij een samenwerking aangegaan met Van Herk Advocaten.

Mr. Chahrazad Boussidi heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
- Personen- en Familierecht
- Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  

Onwaardig om te erven